Koulutuskalenteri

Lääkäri tarvitsee täydennyskoulutusta uransa kaikissa vaiheissa. Elinikäisen oppimisen ja ammatillisen täydennyskoulutuksen periaate on lääkäreillä ollut aina vahva. Työelämän muutoksessa korostuvat entistä enemmän esimerkiksi prosessien hallinnan osaaminen sekä vuorovaikutustaidot.

Lääkärien sähköinen koulutuskalenteri sisältää tiedot lääkäreille suunnatuista täydennys- ja jatkokoulutuksista. Koulutuskalenteri tarjoaa vuosittain tiedot jo yli viidestä sadasta täydennyskoulutustapahtumasta. Koulutusta järjestetään eri puolilla Suomea. Tarjolla on myös verkkokursseja.

Kalenteria pitää yllä Pro Medico http://koulutuskalenteri.promedico.fi

Miten ilmoitan Koulutuskalenterissa?

Koulutuskalenterissa on erillinen näkymä ilmoituksen tekemiseen. Siitä voit jättää ilmoituksen myös Lääkärilehteen. Koulutustilaisuuksien tiedot näkyvät Duodecimin sivuilla sekä muutamien työnantajien sisäisillä sivuilla. Jos haluat saada kalenterin näkyviin organisaatiossasi, ole yhteydessä.

Ilmoittajanäkymä näyttää kaikki aiemmat ilmoitukset, joita voit käyttää oman ilmoituksesi pohjana. Kalenterissa on arviointimenettely ja ilmoitukset käydään läpi ennen niiden julkaisua kalenterissa. Suurin osa ilmoituksista hyväksytään noin 2–5 työpäivän aikana.

Koulutuskalenteri sosiaalisessa mediassa

Voit ja suosittelemme jakamaan koulutusilmoitukset sosiaalisessa mediassa. Kun tilaisuus on julkaistu Koulutuskalenterissa, valitse sivun alaosasta Facebook, Twitter, LinkedIn tai Google+. Kirjaudu tilillesi ja jaa tapahtuma. Kerro myös kollegoille, että olet menossa!

Ilmoita koulutuksesta ajoissa! Voit halutessasi muokata ja täydentää ilmoitusta myöhemmin. Tiedot päivittyvät Koulutuskalenteriin.

Jos organisaatiollasi on sisäinen viestintäsivu, niin voit sijoittaa Koulutuskalenterin suoraan verkkosivuille RSS-syötteenä.

Uutena elementtinä Koulutuskalenterissa ovat ammatillisen osaamisen alueet l. kompetenssit. Kun ilmoitat koulutusta, niin valitse mihin lääkärin osaamisen alueisiin koulutuksesta saa oppia. Voit valita useita alueita samaan aikaan. Koulutusta etsivä voi hakea tilaisuutesi jatkossa ajan, paikan, sisällön tai osaamisen alueen mukaan. Nämä samat alueet sisältyvät Taitoni.fi:ssä osaamisen mobiiliportfolioon. Kompetensseista lisää täällä.

Keltaisesta kirjasta verkkopalveluksi

Koulutuskalenteri oli aluksi vihkonen Lääkärilehden välissä. Lääkäriliitto ja Suomalainen Lääkäriseura Duodecim alkoivat julkaista koulutuskalenteria 1980-luvulla keltaisena vihkona Lääkärilehdessä kaksi kertaa vuodessa. Kalenteri siirtyi verkkoon 2000-luvulla.

Pro Medicon Taitoni.fi näyttää myös aikaisemmat koulutustilaisuudet vuodesta 2012 lähtien.

Nyt kalenteria pitää yllä Pro Medico http://koulutuskalenteri.promedico.fi